zondag 5 april 2009

Once Upon a Time in Mexico

ThorgalLeuke film, (nog) geen herzien beurt waard maar er zitten al redelijk veel leuke pluspuntjes in
Jongens toch, wat een aanbod aan geweldfilms deze laatste tijd...en dan spreek ik nog niet van Mel Gibson's Passion of the Christ. Gisteren naar het derde deel van El Mariachi gaan kijken (na El Mariachi en Desperado...wat eigenlijk twee maal dezelfde film was). En je raadt het al : het is opnieuw dezelfde film !
Wat krijg je voor je 5,70 euro ? Geweld, veel geweld. Een paar grappen (heel weinig, en de zaal bleef opvallend stil). Een paar mooie jongens (Enrique Iglesias, Antonio Banderas, Johnny Depp) en één mooie vrouw (Salma Hayek, de enige vrouw in de hele film). En verder een verhaal dat genoeg gaten vertoonde om Hannibal en zijn olifanten door te laten.
Conclusie :
Ga deze film zeker kijken als je houdt van acrobatische gevechtsballetten.
Ga niet kijken als je niet hield van de vorige films van Rodriguez/Tarantino/John Woo.

Dit nieuwe avontuur speelt zich af tegen een achtergrond van opstanden, geldlust en wraak. Achtervolgd en verminkt door de tragedie leeft El Mariachi teruggetrokken in zijn isolement. Hij wordt echter gedwongen uit zijn schuilplaats te komen wanneer Sands, een corrupte CIA agent, hem inhuurt om de moord op de president van Mexico te verhinderen. De aanslag wordt voorbereid door de grote misdadiger Barillo. Maar El Mariachi heeft zijn eigen redenen om terug te keren, wraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten