dinsdag 7 april 2009

The Glass House

ThorgalLeuke film, (nog) geen herzien beurt waard maar er zitten al redelijk veel leuke pluspuntjes in
De makers van "I know what you did last summer" dachten dat ze hun standaardrecept eens konden aanpassen om een "intelligente" thriller te maken. Nu gruwelt u misschien bij het idee van een "intelligente" thriller, en dan zal deze film u zeker niet van mening doen veranderen.
De film is één en al routine en cliché, en de goede acteerprestaties van o.a. Leelee Sobieski en Stellan Skargard kunnen daar niets aan veranderen. Er zit wel een goede vaart in, en hij verveelt nooit. Films zoals deze zijn er 13 in een dozijn.
Ga deze film zeker zien als je van Panic Room hield
Blijf weg als je niet van voorspelbare thrillers houdt.

Deze psychologische thriller brengt ons het verhaal van Ruby en haar jongere broer Rhett die hun ouders, Grace en Dave Baker, verliezen in een tragisch auto-ongeval. Erin en Terry Glass, de boezemvrienden van hun ouders, worden hun voogden. Ruby en Rhett wordt een onbezorgd leventje in het zonnige Californië beloofd. Het enige dat ze moeten doen is in de villa van het echtpaar Glass in het pittoreske Malibu gaan wonen.
Na enige tijd vermoedt Ruby dat Erin en Terry allicht niet de ideale voogden zijn waarvoor ze willen doorgaan. Maar zijn haar vermoedens gegrond of zijn ze enkel de visie van een opstandige tiener met een levendige verbeelding?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten