zaterdag 25 april 2009

Dark Water

Thorgal3 sterren door Thorgal
Het regent de laatste tijd Horror Films : Skeleton Key, Amityville Horror, Dominion, House of Wax enz.enz.
Dark Water is een buitenbeentje, omdat het ten eerste geen bloederig achtervolgingsverhaal is (heel weinig horror en niet zoveel actie) en ten tweede de acteerprestaties beter zijn dan de doorsnee thriller.

Was het griezelig ? Wel, laten we zeggen dat ik - toen ik thuis kwam - even mijn badkamer en toilet heb geïnspecteerd op mogelijke monstertjes ;)

Filmaffinity - Weetjes - Filmprogrammatie
Dahlia Williams begint een nieuw leven; als pas gescheiden vrouw met een nieuwe baan en een nieuwe flat is ze vastbesloten haar relatie met haar vervreemde echtgenoot achter zich te laten en zich te wijden aan de opvoeding van haar dochter, Ceci. Maar wanneer de spanningen rond de scheiding ontaarden in een bitter gevecht om het hoederecht, gaat het met haar steil bergaf. Haar nieuwe flat - vervallen, klein en vermolmd - blijkt een eigen leven te gaan leiden. Mysterieuze geluiden, aanhoudend lekken van donker water en vreemde voorvallen doen haar verbeelding op hol slaan. Ze begint aan een raadselachtige en verbijsterende zoektocht om erachter te komen wie er achter deze eindeloze gedachtespelletjes zit...