maandag 18 mei 2009

Deception / Manipulation

ThorgalMatige film. Zitten een paar goede punten aan, maar voornamelijk niet goed te noemen
Deze film wordt in België in roulatie gebracht onder de naam "Manipulation". De originele titel is echter "Deception" oftewel "ontgoocheling". Misschien dat de filmdistributeur liever niet met een "ontgoocheling" naar de markt trekt in België?
Echter, dat is het geval, want deze film is inderdaad een ontgoocheling. Op papier heeft hij nochtans alles om een groot publiek aan te spreken: een mysterieuze sexclub, twee sterke acteurs, mooie vrouwen, moord, mysterie en heel veel geld...
Maar helaas is dit slechts een middelmatige film met weinig spanning en een flauw einde. Het is de eerste film van Marcel Langenegger en dat verklaart misschien waarom alles zo voorspelbaar is.

Jonathan Messer (Ewan McGregor) heeft geen sociaal leven en alles gaat dan ook om zijn werk. Dan ontmoet hij tijdens een nieuwe klus Wyatt Bose (Hugh Jackman). Die introduceert hem in een hele andere wereld. Maar nog voordat Jonathan beseft wat hem overkomt, is hij hoofdverdachte in een ontvoeringszaak en een miljoenendiefstal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten