donderdag 19 maart 2009

How to Lose Friends and Alienate People

How to lose friends and alienate People

Simon Pegg heeft een eigen specifieke humor, heel droog en op en top Brits. Zijn vorige succesvolle film was 'Shaun of the Dead' en was een persiflage op George Romero's Zombie films. Deze keer pakt hij 'The Devil wears Prada' aan en levert een leuk filmpje dat helaas de hoge verwachtingen niet helemaal invult.
Sommige scenes zijn heel grappig, vooral wanneer de snobistische modewereld wordt aangepakt, maar andere momenten zijn niet zo geslaagd of zijn zo vergezocht dat je niet meer durft lachen.
Conclusie : als u van Britse humor houdt, zal u deze film waarschijnlijk wel smaken. Indien niet, dan wacht je beter tot deze een keertje op de televisie draait...

Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die werkt bij een klein tijdschrift. Omdat hij een hekel heeft aan het leven van de glamour en roem in Hollywood, wordt hij opgemerkt door een groter publiek, omdat hij hier juist stukken over schrijft. Al snel wordt hij aangenomen bij een groter tijdschrift, waar hij zichzelf alles behalve geliefd maakt.