zaterdag 25 juni 2011

De muis komt naar Oostende!


Oostende is misschien beter bekend als de stad van "Le BAL du RAT MORT" (dat betekent zoveel als het bal van de dode rat, mijnheer Vic Van A.) maar de volgende dagen wordt de Koningin der Badsteden overrompeld door muizen, en dit onder leiding van Geronimo Stilton, de uitgever van 'De Wakkere Muis', de meest gelezen krant van Muizenland.

Geronimo heeft namelijk een muisical gemaakt (jaja, daar is lang over nagedacht) die luidt naar de naam Fantasia - naar analogie van zijn autobiografische boeken zoals daar zijn Fantasia, Fantasia II, Fantasia III, Fantasia IV en Fantasia V. Geronimo, die zijn volk leerde in het het Latijn tot 5 te tellen!

Fantasia wordt aangeprijsd als een Giga Grote Muisical met als onderwerp: het Mooiste Kinderboek Aller Tijden: Fantasia.

Op het puntje van je stoel kan je de spannendste momenten meemaken en doorkruis je samen met Geronimo Stilton en Prulletje Prulschrijver de Zeven Rijken van 'Fantasia'. De Giga Grote Muisical reisde door heel Vlaanderen in een speciaal ontwerpen Fantasia-circustent.

Het familiespektakel is een kruising tussen theater, musical en circus: een Muisical! Tijdens deze interactieve voorstelling kan je ‘Fantasia’ volop herbeleven en zelfs ruiken!

Bel naar 070 69 68 69 voor meer info